Masturbasyon'un İslami hükmü konusunda mezhepler arasında bazı farklılıklar vardır. Hanefi, Şafii ve Maliki mezhebine göre masturbasyon haramdır. Hanbeli mezhebine göre ise, zina korkusu olduğu zaman mübah olur, değilse haramdır. Bu şartlar gözönünde bulundurulacak olursa, elle boşalmanın hükmünü herkes vicdanında daha iyi verebilir. ancak insan fıtratı bunu hoş karşılamaz: yaptıktan sonra pişmanlık duygusu gelen bir fiilin kesin olarak helalliğine hiçbir müslüman inanmaz ve bu yolu çözüm olarak göremez. Haramlar bellidir. Helaller bellidir. İkisi arasında şüpheli şeyler vardır. En güzeli bunlardan uzak durmaktır. Niteki tıp otoriteleride aşırı alışkanlık haline getirilen masturbasyonun ruhi ve fizyolojik zararlarını ortaya koymaktadır.
Arkadaşlar Önemli Olabileceğini Düşündüm Çünkü Forumda Olan Tüm Erkek Arkadaşların Bu DurumLaRı Biliyo Olması Fakat Eksik Bilgileri Olabilir Diye PAylaşmak İstedim..Teşekkür Ederim İLGİNİZE..Saygılar ~baR`.
Arkadaşlar Önemli Olabileceğini Düşündüm Çünkü Forumda Olan Tüm Erkek Arkadaşların Bu DurumLaRı Biliyo Olması Fakat Eksik Bilgileri Olabilir Diye PAylaşmak İstedim..Teşekkür Ederim İLGİNİZE..Saygılar ~baR`.