NetKeyfi - Netin En Keyiflisi - vBulletin

Dikkat: Üye Olurken Sahte E-mail Adresi Verirseniz, Aktivasyon İçin Sitemize Üye Olamazsınız!
Üye Olduktan Sonra Üyeliğinizi Aktifleştirmek İçin Mailinize Bakınız.

Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Uyeol10

Bu Foruma Yaptığınız İlk Ziyaretiniz İse, Lütfen öncelikle YARDIM(Help)Kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda Bilgi Alışverişinde Bulunabilmeniz İçin Öncelikle KAYIT(Register)Olmalısınız.
Üye Olmayanlar Forumumuzdan Hiçbir Şekilde Aktivite Uygulayamaz, Mesaj Yazamaz, Konu Açamaz, Eklenti İndiremez. Forumumuzu Tam Anlamıyla Kullanmak Ve Faydalanmak İçin Üye Olmalısınız..

NetKeyfi Yönetim Ekibi

Join the forum, it's quick and easy

Dikkat: Üye Olurken Sahte E-mail Adresi Verirseniz, Aktivasyon İçin Sitemize Üye Olamazsınız!
Üye Olduktan Sonra Üyeliğinizi Aktifleştirmek İçin Mailinize Bakınız.

Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Uyeol10

Bu Foruma Yaptığınız İlk Ziyaretiniz İse, Lütfen öncelikle YARDIM(Help)Kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda Bilgi Alışverişinde Bulunabilmeniz İçin Öncelikle KAYIT(Register)Olmalısınız.
Üye Olmayanlar Forumumuzdan Hiçbir Şekilde Aktivite Uygulayamaz, Mesaj Yazamaz, Konu Açamaz, Eklenti İndiremez. Forumumuzu Tam Anlamıyla Kullanmak Ve Faydalanmak İçin Üye Olmalısınız..

NetKeyfi Yönetim Ekibi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

English (US)DeutschFrançaisРусский中文(简体)PortuguêsItaliano日本語한국어Español

NetKeyfi Netin En Keyiflisi Yasal Uyarı
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay almadan anında siteye yazabilmektedir.
Bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Site kurallarına aykırı bir durum ile karşılaştığınızda
lütfen Yönetici ve Moderatör ekibimize bildiriniz. Şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

nslookup
Powered by vBulletin® Version 5.2.1
Copyright © 2009 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 5.1.0 , Crawlability, Inc.

Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili

FarukBey
    FarukBey
    Forum Mod: OFF
    Forum Mod: OFF

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 80
    <b>Bulunduğu Yer</b> Bulunduğu Yer : Merkez / KONYA
    <b>Tecrübe Puanı</b> Tecrübe Puanı : 500000
    <b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 24/11/09

Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Empty Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili

Mesaj tarafından FarukBey Cuma 25 Ara. 2009, 02:05

Bu Bölüme Forum Hakkındaki Önerinleriniz ve Forum Hakkındaki Şikayetlerinizi Açabilirsiniz ...

Örnek Şikayet

Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon X Kişi´isimli üyeden Alıntı Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon

İmza Resimleri Boyutlarının Küçülmesini İstiyorum.
    Sebep = Forumu Kasıyor ...

Gibi ...

Örnek Öneri

Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon Y Kişi´isimli üyeden Alıntı Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon
    Forum Da Yenilikler , Oyun Vs .

Konunun Başındada Belirttiğimiz Gibi Buraya Forum Hakkında Şikayetlerinizi Yazın.

Kişi, Konu, Mesaj Şikayetlerini Değil ... Bu Tip Şikayetleri Şikayetçi Olduğunuz Üyenin Mesajındaki Postbitindeki
    ŞikayetButonuna Basıp Gerekçenizi Yazıp Şikayetinizi Yapın.

Bu Bölüme Ne Tip Konular Açılmaz ?

Banım Ne Zaman Açılıyor, Neden Ban Yedim, Nick Değiştirme İsteği, Reklam Verme Vb. Konular ...

Kurallara Uymayan Üye Modeli ...

Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon Kurallara Uymayan Üye1´isimli üyeden AlıntıŞikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon
    Üyeliğim Neden Yasaklandı

Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon Kurallara Uymayan Üye2´isimli üyeden Alıntı Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon
    Banım Ne Zaman Açılıcak

Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon Kurallara Uymayan Üye3´isimli üyeden Alıntı Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon
    Neden Ban Yedim?

Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon Kurallara Uymayan Üye4´isimli üyeden Alıntı Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon
    Son Bir Şans İstiyorum ...

Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon Kurallara Uymayan Üye5´isimli üyeden Alıntı Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Quote_icon
    Yetkililerden Şikayetçiyim ...

1.Banlanan Accountların Neden Yasaklandığı Sebep Bölümünde Zaten Yazar, Konu Açmanıza Gerek Yok ...
    2.Yine Aynı Yerde Süreside Yazar, Bunun İçinde Konu Açmanıza Gerek Yok
    3.Sana Son Bir Şans Versek Bu Forumda Günde Yüzlerce Kişi Banlanıyor, Sana Şans Versek Diğerlerine Haksızlık Olur ...
    4.Yetkililerden Şikayetçimisin? Onuda Düşündük Buradan Okuyup Şikayet Yapabilirsiniz ...

Öncelikle şikayetleriniz ve önerileriniz bize çok yardımcı oluyor teşekkür ederiz.
    Ancak bazı durumlarda şikayetleriniz bize yardımcı olmuyor , engelliyor.
    Lütfen bundan sonra "
    Şikayetleriniz & Önerileriniz İle İlgili Iiconreport" butonunu kullanmaya özen gösterin.

Mesaj şikayetlerinde şikayet butonunu kullanmayanlar ne kadar haklı olsalar da ceza alacaklardır. Şikayet butonunu kullandıktan 1 gün sonra gereken yapılmadıysa buraya konunuzu açabilirsiniz.

Üyelerden şikayetçi olanlar için;

Konu özel mesaj ise , kurallara çok aykırı değilse KARIŞMIYORUZ.

Konu msn ,
    DataCenter dışındaki forumlar veya başka bir şey ise KESİNLİKLE KARIŞMIYORUZ.

Konu "ahmet bana gıcık süleyman bana bunu söyledi. Bu eskiden de şöyleydi böyleydi." ise yalnızca forumdaki mesajlara bakıyoruz. Kurallarımızda da belirtildiği gibi eğer aranızda tartışma varsa kimin haklı olduğuna bakmadan iki üyeyi de forumdan uzaklaştırıyoruz.

Bugünden itibaren yapacağınız şikayetlerde bu kriterleri dikkate alın. İyi günler.

DataCenter - Forum Kurulu

Forum Saati Çarş. 27 Kas. 2024, 23:30