Bu Bölüme Forum Hakkındaki Önerinleriniz ve Forum Hakkındaki Şikayetlerinizi Açabilirsiniz ...
Örnek Şikayet
X Kişi´isimli üyeden Alıntı
İmza Resimleri Boyutlarının Küçülmesini İstiyorum.
Sebep = Forumu Kasıyor ...
Gibi ...
Örnek Öneri
Y Kişi´isimli üyeden Alıntı
Forum Da Yenilikler , Oyun Vs .
Konunun Başındada Belirttiğimiz Gibi Buraya Forum Hakkında Şikayetlerinizi Yazın.
Kişi, Konu, Mesaj Şikayetlerini Değil ... Bu Tip Şikayetleri Şikayetçi Olduğunuz Üyenin Mesajındaki Postbitindeki ŞikayetButonuna Basıp Gerekçenizi Yazıp Şikayetinizi Yapın.
Bu Bölüme Ne Tip Konular Açılmaz ?
Banım Ne Zaman Açılıyor, Neden Ban Yedim, Nick Değiştirme İsteği, Reklam Verme Vb. Konular ...
Kurallara Uymayan Üye Modeli ...
Kurallara Uymayan Üye1´isimli üyeden Alıntı
Üyeliğim Neden Yasaklandı
Kurallara Uymayan Üye2´isimli üyeden Alıntı
Banım Ne Zaman Açılıcak
Kurallara Uymayan Üye3´isimli üyeden Alıntı
Neden Ban Yedim?
Kurallara Uymayan Üye4´isimli üyeden Alıntı
Son Bir Şans İstiyorum ...
Kurallara Uymayan Üye5´isimli üyeden Alıntı
Yetkililerden Şikayetçiyim ...
1.Banlanan Accountların Neden Yasaklandığı Sebep Bölümünde Zaten Yazar, Konu Açmanıza Gerek Yok ...
2.Yine Aynı Yerde Süreside Yazar, Bunun İçinde Konu Açmanıza Gerek Yok
3.Sana Son Bir Şans Versek Bu Forumda Günde Yüzlerce Kişi Banlanıyor, Sana Şans Versek Diğerlerine Haksızlık Olur ...
4.Yetkililerden Şikayetçimisin? Onuda Düşündük Buradan Okuyup Şikayet Yapabilirsiniz ...
Öncelikle şikayetleriniz ve önerileriniz bize çok yardımcı oluyor teşekkür ederiz.
Ancak bazı durumlarda şikayetleriniz bize yardımcı olmuyor , engelliyor.
Lütfen bundan sonra "" butonunu kullanmaya özen gösterin.
Mesaj şikayetlerinde şikayet butonunu kullanmayanlar ne kadar haklı olsalar da ceza alacaklardır. Şikayet butonunu kullandıktan 1 gün sonra gereken yapılmadıysa buraya konunuzu açabilirsiniz.
Üyelerden şikayetçi olanlar için;
Konu özel mesaj ise , kurallara çok aykırı değilse KARIŞMIYORUZ.
Konu msn , DataCenter dışındaki forumlar veya başka bir şey ise KESİNLİKLE KARIŞMIYORUZ.
Konu "ahmet bana gıcık süleyman bana bunu söyledi. Bu eskiden de şöyleydi böyleydi." ise yalnızca forumdaki mesajlara bakıyoruz. Kurallarımızda da belirtildiği gibi eğer aranızda tartışma varsa kimin haklı olduğuna bakmadan iki üyeyi de forumdan uzaklaştırıyoruz.
Bugünden itibaren yapacağınız şikayetlerde bu kriterleri dikkate alın. İyi günler.
DataCenter - Forum Kurulu
Örnek Şikayet
X Kişi´isimli üyeden Alıntı
İmza Resimleri Boyutlarının Küçülmesini İstiyorum.
Sebep = Forumu Kasıyor ...
Gibi ...
Örnek Öneri
Y Kişi´isimli üyeden Alıntı
Forum Da Yenilikler , Oyun Vs .
Konunun Başındada Belirttiğimiz Gibi Buraya Forum Hakkında Şikayetlerinizi Yazın.
Kişi, Konu, Mesaj Şikayetlerini Değil ... Bu Tip Şikayetleri Şikayetçi Olduğunuz Üyenin Mesajındaki Postbitindeki ŞikayetButonuna Basıp Gerekçenizi Yazıp Şikayetinizi Yapın.
Bu Bölüme Ne Tip Konular Açılmaz ?
Banım Ne Zaman Açılıyor, Neden Ban Yedim, Nick Değiştirme İsteği, Reklam Verme Vb. Konular ...
Kurallara Uymayan Üye Modeli ...
Kurallara Uymayan Üye1´isimli üyeden Alıntı
Üyeliğim Neden Yasaklandı
Kurallara Uymayan Üye2´isimli üyeden Alıntı
Banım Ne Zaman Açılıcak
Kurallara Uymayan Üye3´isimli üyeden Alıntı
Neden Ban Yedim?
Kurallara Uymayan Üye4´isimli üyeden Alıntı
Son Bir Şans İstiyorum ...
Kurallara Uymayan Üye5´isimli üyeden Alıntı
Yetkililerden Şikayetçiyim ...
1.Banlanan Accountların Neden Yasaklandığı Sebep Bölümünde Zaten Yazar, Konu Açmanıza Gerek Yok ...
2.Yine Aynı Yerde Süreside Yazar, Bunun İçinde Konu Açmanıza Gerek Yok
3.Sana Son Bir Şans Versek Bu Forumda Günde Yüzlerce Kişi Banlanıyor, Sana Şans Versek Diğerlerine Haksızlık Olur ...
4.Yetkililerden Şikayetçimisin? Onuda Düşündük Buradan Okuyup Şikayet Yapabilirsiniz ...
Öncelikle şikayetleriniz ve önerileriniz bize çok yardımcı oluyor teşekkür ederiz.
Ancak bazı durumlarda şikayetleriniz bize yardımcı olmuyor , engelliyor.
Lütfen bundan sonra "" butonunu kullanmaya özen gösterin.
Mesaj şikayetlerinde şikayet butonunu kullanmayanlar ne kadar haklı olsalar da ceza alacaklardır. Şikayet butonunu kullandıktan 1 gün sonra gereken yapılmadıysa buraya konunuzu açabilirsiniz.
Üyelerden şikayetçi olanlar için;
Konu özel mesaj ise , kurallara çok aykırı değilse KARIŞMIYORUZ.
Konu msn , DataCenter dışındaki forumlar veya başka bir şey ise KESİNLİKLE KARIŞMIYORUZ.
Konu "ahmet bana gıcık süleyman bana bunu söyledi. Bu eskiden de şöyleydi böyleydi." ise yalnızca forumdaki mesajlara bakıyoruz. Kurallarımızda da belirtildiği gibi eğer aranızda tartışma varsa kimin haklı olduğuna bakmadan iki üyeyi de forumdan uzaklaştırıyoruz.
Bugünden itibaren yapacağınız şikayetlerde bu kriterleri dikkate alın. İyi günler.
DataCenter - Forum Kurulu